Osebna in duhovna rast

KAJ PONUJAMO?

floral-decor

Osebna in duhovna rast

Ko se zazremo v ogledalo, vidimo lupino, naše jedro se skriva pod površjem in nam daje žlahtnost in moč. Notranjost našega jedra nas spaja v celoto in nam daje moč in pogum biti jedro samega sebe.

Medijstvo

Je komunikacija z onostranstvo, z preminulo dušo osebe. Komunikacija poteka na podlagi širokega znanja, danih sposobnosti in intuicije medija ter s pomočjo duhovnih vodnikov, angelov, mojstrov, ki omogoči mediju jasno komunikacijo z preminulo dušo te osebe. Z vezjo ljubezni smo s svojimi preminulimi ljubljenimi večno povezani in te vezi se nikoli ne prekinejo.

Osebni in poslovni reading-i / dušni reading

Dobimo zapise/informacije Duše, podzavestne zapise, tako iz sedanjega kot tudi iz preteklih življenj. Duša vedno spregovori in poda informacijo na naše vprašanje. S tem se razbremenijo blokade tega področja, kar smo vprašali/prebrali in se stvari ‘premaknejo’ naprej.

Energetska čiščenja

Spreminjamo energije v prostoru naših domov, pisarn. Spremeni se atmosfera v prostoru iz zastarele energije v novo svežo čisto energijo, ki vpliva tako na naše dobro počutje kot zdravje. Energetska raven prostorov v katerih delamo, živimo, nakupujemo ali se družimo, ima na naše fizično, čustveno, mentalno in duhovno dobro počutje precej večji vpliv, kot si večina predstavlja.

Postavitev družine

Ne pravijo brez veze, isti/a si kot oče/isti/a si kot mama…preoblikujemo najbolj vsesplošne, najbolj pereče in največje težave, ki se držijo karakterja, osebnosti posameznika, tipične lastnosti posameznika, ki se pojavljajo čez celo življenje in so v bistvu težave družinskega sistema, družinskih linij, linij nazaj (oče, dedek, pradedek,…prababica, babica, mama,…do kolen/korenin nazaj do kjer se drži ta težava) – do kolikor nazaj stvari niso razrešene.

Odnosi

Zdravi odnosi krepijo našo energijo, lahko zgradimo srečno življenje…Temelja težav povezanih z odnosi sta odnos do samega sebe, strah za izgubo lastne moči… Ko postavimo zdrave temelje, bodo naše situacije, odnosi, naše življenje, lahkotnejše, kakovostnejše, srečnejše… Ko spoštujemo sami sebe, ko imamo lepo mnenje o sebi takrat zasijemo v tej energiji in zato dobimo spoštljive, kakovostne odnose z drugimi, nasploh z življenjem…

Hipnoza

Je tehnika za učinkovito transformacijo strahov, jeze, apatičnosti, ljubosumja, žalosti, osamljenosti,…v pozitivna čustva, v ljubezen do sebe in drugih. Terapevtska hipnoza je učinkovit pristop za premagovanju vrste psiholoških, psihosomatskih in telesnih tegob. Uporabljamo jo pri lajšanju, odpravljanju s stresom povezanih težav, anksioznosti, fobij, strahov, napadov panike, tesnobe, nespečnosti, treme, bolečin, neželenih navad, itd. Prispeva k osebni rasti ter dvigovanju šolske, poklicne in športne učinkovitosti. Spodbuja delovanje imunskega sistema.

Refleksoterapija

Je oblika masaže, kjer s pritiskanjem in masiranjem refleksnih področij na stopalih in dlaneh vplivamo na sproščanje in ravnovesje celotnega telesa. Je naravna tehnika zdravljenja, ki spodbuja krvni obtok in endokrini sistem ter aktivira ali umiri organske funkcije. Refleksna masaža stopal, dlani obravnava človeka celostno in je človeku prijazna metoda. Temelji na predpostavki, da ima vsak organ in organski sistem točno določeno cono na mikrosistemu telesa. Le-ti so: stopala, dlani, ušesa, obraz, lobanja.

Bownova terapija

Je nenasilna in nežna terapija, ki jo lahko varno uporabimo pri ljudeh vseh starosti od novorojenčkov do starejših ljudi, od športnikov do nosečnic. Terapija lahko tudi dopolnjuje načine zdravljenja, ki jih nudi moderna medicina. Uporabljamo jo za zdravljenje že navzočih motenj, pri lajšanju bolečin in kot preventivno ter sprostitveno terapijo. Predvsem bo zanimiva za tiste, ki že dolgo trpijo bolečine in še niso našli terapije, ki bi jim pomagala. Temelj Bownove terapije predstavlja t.i. Bownova poteza. Z nežnim vendar z dovolj močnim pritiskom na natančno določenih mestih stimuliramo receptorje v mišično vezivnem tkivu in s tem sprožimo proces samozdravljenja.

Terapija za pse

BOWNOVA TEHNIKA, je nenasilna in nežna metoda, ki jo lahko varno uporabimo tudi pri živalih. S to tehniko vplivamo na pospešitev celjenja, protibolečinsko in energetsko. Ena od glavnih načel Bownove tehnike za živali je, da obravnava žival celostno. Bownova tehnika je zelo sproščujoča terapija za živali. Lahko se uporablja za velike in male živali, domače in divje živali, tiste v rehabilitaciji ali, ki trpijo zaradi poškodbe, zlorabe ali bolezni. Tehniko že uporabljajo v veterinarskih klinikah v ZDA in Kanadi.