Sprejemam obilje – denar

»​Sprejmi vsa ponujena darila, zahvali se zanje in vedi, da si jih zaslužiš. Predaj vse morebitne strahove ali občutke krivde, ki jih gojiš do sprejemanja. Ko začneš sprejemati vsakdanje darove, ti jih začne vesolje pošiljati vedno več.«

PROGRAM SPREJEMAM OBILJE – DENAR – MATERIALNO

Ni dovolj, da si želimo obilja le na zavestni ravni, potrebno je občutiti to obilje, te občutke in čustva še preden se stvari zgodijo!

In s programom to tudi dosežemo, kakor tudi preoblikujemo naša negativna prepričanja glede denarja, financ, materialnega, obilja, strahove glede financ, preoblikuje se energija na področju financ, razne blokade na področju financ, materialnega,…Tako so naša prepričanja, naša energija naravnana na sprejem obilja, bogastva, denarja, saj vsak od nas potrebuje hoče noče, denar, pa naj še tako ‘materialistično’ zveni. Tudi, če želimo pomagati naprej, ljudem, živalim, celemu planetu, zopet potrebujemo denar, če se želimo izobraževati smo zopet pri denarju, če želimo poskrbeti zase in za druge potrebujemo denar. Smo na planetu zemlja kjer so materialne stvari potrebne za preživetje, zato s tem da si želimo obilja ni nič narobe, zato nismo materialisti, kar nekatere skrbi oz imajo pomisleke in se sprašujejo, ‘kaj nisem zato materialist?’
Ko so naše želje, cilji,.. le na zavestni ravni, blokiramo z našo energijo, prepričanji, da bi se nam želje, cilji,…uresničili, takrat se stvari ne morejo zgoditi. Ko pa zmoremo začutiti občutke, čustva še preden se nam cilji, želje uresničijo, takrat realno priteka obilje v naše življenje. Potrebno je občutiti to željo,. ta cilj kot da sta uresničena. S programom pa to dosežemo.

​Program se izvede v treh zaporednih seansah v treh zaporednih tednih. V prvem mesecu po zadnji seansi so nihanja glede prepričanj, energije, – staro – novo se prepleta. Ko pa podzavest po cca 1 mesecu od zadnje seanse sprejme nova prepričanja, energija se spremeni,…pa se začno kazati spremembe na tem področju. (da se stvari umirijo traja cca 7-10 dni po zadnji seansi).
Nekatere osebe imajo zelo močno zakoreninjena svoja negativna prepričanja, močne negativne zapise o denarju, materialnem, da je potrebno narediti še regresijo, kjer je izvor vsega. V vsakem primeru pa se priporoča regresija, saj je finančno področje zelo močno in pomembno področje v našem življenju.

Osebe, ki imajo močan upor, trmo, ego, obrambne zidove, globoko zakoreninjena prepričanja, imajo to obdobje nekoliko napornejše in daljše kot osebe, ki ni nekega upora, trme,…oz na neki normalni ravni. Te osebe imajo v prvem mesecu močnejša nihanja, ker se vse skupaj bolj upira za sprejem novega in lahko trajajo tudi do 3 – 4 tedne po datumu, ki ga dobite, kjer se na vseh nivojih sprejmejo novitete, in da se začne vse skupaj umirjati in iti v novo smer.

Primer osebe, ki je imela nenehne težave z denarjem čez življenje, s tem, da si je na zavestni ravni želela denar, obilje: zaradi posesivnosti mame, osebi ni dovolila, da zna, da se nauči, da kaj sam naredi, nič ni smel sam, vse je ona naredila namesto osebe, za vse poskrbela, vse poklicala, o vsem odločala,.. tako je oseba tudi na finančnem področju ta prepričanja, vzorce na podzavestni ravni pretvorila v blokade, odpore do denarja, obilja,… Podzavestna prepričanja v osebi so bila: da ne potrebuje denarja, kaj naj sploh z denarjem, jeza glede denarja, ne želi denarja,…in s takimi prepričanji, vzorci, energijo glede materialnega, obilja, ne more imeti pretočne energije na področju financ, ne more obilje pritekati v življenje take osebe z tovrstnimi prepričanji, vzorci. In še enkrat lahko ugotovimo, da je zelo pomembna vzgoja otroka, kako se bo ta oseba skozi življenje poistovetila z denarjem, obiljem.

In med procesom, v času reakcij, so se osebi pojavljaje točno takšne situacije, da je lahko predelovala svojo ‘nesposobnost’, nevedenje v situacijah, komunikacijah, zgubljenost, nič se ni zavedala, da so v življenju tudi obveznosti, dolžnosti, oseba je na nek način zaspala v tistem obdobju, saj je to osebo mama naučila, da ne more, ne sme narediti ničesar sama,…

» Svoje življenje vzemi v svoje roke in krepi moč dobrote. Svojo nastavitveno lestvico nastavi na skladnost, ljubeče odnose, čudovite priložnosti in svoje srčen želje. Sledi notranjemu vodstvu in s široko odprtimi rokami sprejemaj.«

Prispevek 60 EUR/seanso

​Ko je zaključena zadnja seansa, je nadaljnji potek odvijanja procesa do končnega cilja/končnih rezultatov, obrazložen v zavihku Numinos metoda (numinios programi). Datume, ob katerih se močneje občuti preoblikovanje, sprejem, starega v novo, dobite ob zadnji seansi z ostalimi informacijami, napotki o nadaljnjem procesu.