Osebni in poslovni Reading

Preko branja zapisov duše, dobimo zapise/informacije Duše, podzavestne zapise, tako iz sedanjega kot tudi iz preteklih življenj.
Duša vedno spregovori in poda informacijo na naše vprašanje.

Dobimo lahko razne informacije glede naših osebnih življenjskih usmeritev, poslovnih usmeritev, razjasnijo se nam situacije, ‘premaknemo’ zadeve naprej v življenju,…

Če nam neko področje blokira oz je zastoj in bi želeli premakniti zadeve tega področja naprej, da se začne odvijati, je dušni reading odlična izbira.

Če potrebujemo zgolj usmeritve, se ne moremo odločiti, nam reading pomaga tudi pri tem.

Nekaj konkretnih primerov: oseba si želi svojo hišo/dom in vprašanje je bilo, ali bo oseba imela sploh svojo hišo/dom in kje približno naj bi to bilo – oseba je že iskala primerno zemljišče po raznih okoliših po državi; zapisi so jo v roku 14 dni pripeljali do točnega kraja kjer so bile podane informacije, situacija o tej zadevi se je začela odvijati naprej v želeno smer na tistem mestu kjer je bil zapis.

Oseba je bila oškodovana pri neki pogodbi glede dogovorjenega plačila preteklih obveznosti glede plačila nekih stroškov, ki so ji bili po krivem pripisani. Po branju zapisov glede te situacije, je v roku nekaj dni nasprotna stran pripravila pogodbo brez prej omenjenih dodatnih stroškov.

​Oseba je imela ogromno zdravstvenih težav, ki jih je nenehno ignorirala. Po branju zapisov so vse te težave izbruhnile tako močno, da se je oseba končno ‘spravila’ k zdravniku in začela skrbeti in urejati svoje zdravstveno stanje.

Oseba je bila popolnoma čustveno zaprta. S partnerjem se nikoli ni želela pogovarjati o čustvih, njunem odnosu,…Po branju zapisov se je oseba čustveno odprla, spregovorila vse tisto od česar je prej bežala (čustva, odnos,…)

Gospa, ki 31 let ni imela kontakta z očetom; od 9. leta starosti, ko sta se starša ločila, ni videla in ne imela stika ne z očetom, ne z dedkom po očetovi strani, niti z nobeno osebo po očetovi strani, želja pa je bila velika srečati te ljudi in se vrniti na njihovo domačijo…po točno 2 mesecih od branja zapisov duše se je srečala z dedkom in vsem ostalim sorodstvom po očetovi strani, neizmerno veselje in radost iz vseh strani…tudi z očetom je imela možnost, vendar za to srečanje še ni pripravljena…

Ženska je živela pri svojih 33 letih še vedno v stanovanjih z študentkami in nikakor ni našla poti, stanovanja za sebe, kjer bi našla svoj mir. Po branju zapisov duše, je prej kot v roku enega meseca našla stanovanje v hiši na mirnem obrobju kjer uživa lahko svoj dolgo iskani mir.

Ko se bere zapise Duše se sprožijo in  v neki meri izzvenijo tudi določena negativna čustva, blokade. Glede vsega tistega, kar se prebere iz zapisov, se običajno te zadeve premaknejo naprej, se začno odvijajati, nam razjasnijo določene stvari, situacije, … se kaj predčasno zgodi, oseba spregovori, ki prej v nobenem primeru ne bi (v vezi kar se jo sprašuje).

Proces se odvija časovno glede na vsebino readinga/vprašanj/zapisov…če se za nekoga bere zapise glede čustvene zaprtosti, sovraštva do sebe, zavračanja sebe, celo gnusa do sebe, bo zagotovo proces trajal dalj časa, saj se potrebujejo zadeve sprostiti, izzveneti, preoblikovati,…lahko tudi do nekaj mesecev…v vmesnem času se nenehno občuti spremembe, oseba tudi niha zaradi reakcij, preoblikovanja, proces gre postopoma, preoblikujejo se zadeve postopoma, spreminjajo,…Nekdo pride do končnega cilja v roku dveh mesecev, nekateri še prej, nekdo pa kot je že omenjeno do več mesecev, odvisno od vsebine.

Najbolj intenzivno se sprožajo zadeve, preoblikujejo, v prvem mesecu ali dveh, od reading-aa…potem se zadeva umiri in zopet od datuma reading-aa po 3. mesecih pride do ponovnega posedanja, preoblikovanja, razrešitev, korakov naprej, korakov do izpolnjene želje,…in zato zopet zanihamo v tistem delu kar se je bralo, kar smo razreševali…večja kot je težava za razrešit, več blokad, večja želja, dalj časa bodo stvari potrebovale, da se bo prišlo do končnega cilja…se pa zgodi to na vsake tri mesece….manj kot je globoka zadeva, težka, hitreje se razreši, pride do cilja (že v mesecu, dveh od reading-a)

Cene se ne more v naprej določiti, ker je odvisnih kar nekaj dejavnikov, saj se vsa negativna čustva, občutki,… ki se sprostijo, transformirajo preko medija, odvisna je tudi od obsega vprašanj, informacij,…